FAHT Magazine Blog

Tamara & Benjamin

"Horeca werk lag mij niet meer goed en ik vond het niet goed combineren met het gezinsleven. Om zo veel mogelijk tijd met mijn zoontje te spenderen heb ik besloten om oppaswerk te gaan doen." ...
Lees meer

StudioJNNFR

"Ik had in het begin geen doelgroep, ik was allang blij dat ik een opdracht kreeg. Maar het is nu gebleken dat vooral vrouwelijke ondernemers mij weten te vinden, omdat mijn ontwerp stijl ze aanspreek ...

LanaDrama

"Op LanaDrama probeer ik voor iedereen wat interessants te plaatsen, of je nou geïnteresseerd bent in fashion, recepten of de beste hotspots." ...

JamilaStory

"Ik heb verschillende doelen in het leven, maar mijn hoofddoel is om moeders te ondersteunen met een speciaal en uniek verhaal. Er wordt vaak alleen aandacht besteed aan de mooie en rooskleurige kant ...